Regeling

TOEGANG TOT DE RESIDENTIE

Voor de toegang tot de residentie is de toestemming van de directie vereist, nadat deze kennis heeft genomen van een geldig identiteitsbewijs en moet u een geldig identiteitsbewijs kunnen voorleggen.

BEZOEKERS

De toegang van de bezoekers, zelfs indien vergezeld door de gasten, is alleen toegestaan met de goedkeuring van de directie, en tegen betaling van een vergoeding.

De directie behoudt zich het recht voor om bezoekers de toegang te weigeren.

Tijdens uw verblijf is het verboden om vrienden of familieleden te laten overnachten, zelfs als u de maximale capaciteit van de woning niet hebt bereikt.

Tarieven bezoekers:

Volwassenen 1-2 uur: 5,00 euro, kinderen 1-2 uur: 3,00 euro

Volwassenen halve dag: 7,00 euro, kind halve dag: 5,00 euro

Volwassenen volledige dag: 14,00 euro, kind volledige dag: 10,00 euro

CHECK-IN

Inchecken is vanaf 14:30 uur tot 18:30 uur mogelijk.

Daarna kan de check-in niet gegarandeerd worden, tenzij u de receptie tijdig voor 18:30 informeert over uw vertraging.

Bij aankomst wordt een waarborg van 100,00 euro gevraagd of de gegevens van een creditcard (Visa of Masterkaart).

De namen van de ingecheckte gasten kunnen na de check-in in geen enkel geval worden gewijzigd.

VROEGE CHECK-IN EN LATE CHECK-OUT

U kunt inchecken voor 12.00 uur op aanvraag en beschikbaarheid van de kamer. De servicekosten voor de vroege check-in bedragen 30% van de actuele dagprijs.

Onder voorbehoud van beschikbaarheid kunt u ook een late check-out tot 18.00 uur boeken en moet u een extra toeslag van 50% van de actuele dagprijs betalen.

De gasten moeten het appartement / de stacaravan verlaten om 10:00 uur. Als ze de diensten van de residentie nog willen gebruiken na deze tijd, moeten ze de toestemming van de directie vragen eneen bezoekersvergoeding betalen.

DE RECEPTIE

De receptie is dagelijks geopend van 8:30 uur tot 12:00 uur en van 14:30 uur tot 18:30 uur.

PARKEREN EN VOERTUIGEN

Elke woning heeft een gereserveerde parkeerplaats. De tweede auto, evenals de voertuigen van de bezoekers, kunnen worden geparkeerd in een afzonderlijk gebied buiten de woning door het betalen van een dagelijkse vergoeding.

De snelheid van de voertuigen binnen het toeristische complex mag niet meer dan 5 km / h bedragen.

RESPECTEREN VAN DE STILTE

In het complex wordt uit respect voor de andere gasten een absolute stilte gevraagd van 23:00 uur tot 7:00 uur en van 13:00 uur tot 15:00 uur.

DIEREN

Honden moeten aan de lijn worden gehouden en op vastgelegde tijden buiten het complex worden begeleid. Alle eigenaars van honden wordt gevraagd hondenpoep meteen te verwijderen. Ze zijn tevens verantwoordelijk voor alle eventuele schade die door het dier wordt veroorzaakt. Honden zijn niet toegelaten in het zwembad.

ZWEMBAD

De toegang tot het zwembad is van 8:00 uur tot 19:00 uur.

Opblaasbare voorwerpen of ballen zijn niet toegestaan in het zwembad. Ook is het verboden in het water te duiken, te roken, de ligstoelen buiten het zwembad in de tuin te zetten, glazen voorwerpen of eten op het zonneterras mee te brengen.

BAR

Openingstijden van de bar i het complex:

De zelfbedieningsbar: van 8:00 uur tot 24:00 uur

De kiosk: van 10.00 uur tot 19.00 uur

In het laagseizoen en bij slecht weer kunnen deze openingstijden variëren.

RESTAURANT

Het Blue Wave restaurant is open van 8:00 uur tot 10:30 uur voor brood en ontbijt en van 18:30 uur tot 22:30 uur voor het avondmaal.

TOILETTEN

Er wordt de gasten gevraagd geen kleding in de wastafels te wassen en geen voorwerpen in de WC te werpen.

MILIEU

In de tuinen van het complex is het niet toegestaan te spelen (voetbal, volleybal, enz.), zich op luchtmatrassen of handdoeken te leggen en fietsen of dergelijke te gebruiken. Al deze activiteiten kunnen vrij worden uitgevoerd in het park bij het zwembad.

Daarenboven is het verboden om water te verspillen door auto’s of boten te wassen.

De gasten wordt gevraagd de vegetatie, de hygiëne en de netheid van het complex te respecteren.

Vuilnis moet worden gesorteerd.

BARBECUE

Het complex heeft een gemeenschappelijke barbecue ter beschikking staan voor de gasten. Daarom is het niet toegestaan te barbecueën in de omgeving van de appartementen en de caravans.

BOEIEN

De directie informeert de gasten dat de gereserveerde boeien voor de boten moeten worden betaald, zelfs in het geval van niet-gebruik of vervroegd vertrek.

SCHADE

De directie treft geen enkele verantwoordelijkheid voor schade veroorzaakt door slecht weer of overmacht.

KOSTBAARHEDEN

De directie is niet verantwoordelijk voor geld en kostbaarheden die niet in bewaring werden gegeven.

VERTREK

De directie vraagt de gasten het complex voor 10:00 uur te verlaten. Bij vertrek na deze tijd wordt een extra overnachting aangerekend.

Er wordt aangeraden om de rekening de dag voor het vertrek te betalen.

De gasten zijn verplicht om de hele periode van het verblijf te betalen, ook in geval van een verlate aankomst en / of een vervroegd vertrek. De tarieven worden per dag berekend, ongeacht de tijd van aankomst.

Het appartement wordt op het eind van het verblijf zorgvuldig gecontroleerd. De schoonmaakkosten zijn reeds in de prijs inbegrepen. Als u echter een beschadigde  en/of een erg vuile keuken achterlaat met vuil servies of vuile kookplaten, is de directie verplicht om een ​​toeslag aan te rekenen.

De directie behoudt het recht om extra ​​schoonmaakkosten aan te rekenen die variëren tussen een minimum van 30,00 euro en een maximum van 80,00 euro, afhankelijk van de grootte van de accommodatie en hoe vuil en / of slordig de accommodatie achtergelaten werd.

VERGETEN VOORWERPEN

Alle vergeten voorwerpen in het appartement zullen na het vertrek op verzoek van de gast naar zijn adres worden gestuurd nadat hij de bijkomende kosten heeft betaald.

INRICHTING KAMERS

In de prijs van het appartement / de stacaravan is het bedlinnen inbegrepen. Handdoeken kunt u zelf meebrengen of ter plaatse huren.

Daarnaast vindt u in elke accommodatie een bezem en een poetsdoek. De vuilniszakken, het toiletpapier en schoonmaakmiddelen moet u zelf kopen.