Camping

Camping

De camping strekt zich uit over een oppervlakte van ongeveer 15.000 m2 en is gelegen op de westelijke oever van het Gardameer, aan de Golf van Manerba, op een rustige en mooie locatie direct aan het meer.

De camping heeft een toiletgebouw, bars, ruime groenvoorziening met allerlei soorten planten, een speeltuin, barbecue, een wasruimte, fiets- en kanoverhuur, een eigen trailerhelling, aanlegboeien en parkeerplaatsen voor trailers en boten.

De camping beschikt tevens over een receptie. Daar kunt u excursies boeken, post versturen (dagelijkse lichting), fietsen en kano’s huren, gebruik maken van het internet point en olijfolie van eigen oogst kopen.

Met het oog op de nodige zekerheid en gemoedsrust van onze gasten is er nachtbewaking op de camping. Er is ook een restaurant met uitzicht op het meer, waar u brood kunt bestellen, genieten van een ontbijtbuffet en dagmenu’s en pizza’s kunt afhalen. Bij het zwembad staat een selfservice bar met drankautomaat. Direct aan het meer ligt een tweede bar waar de klanten in de periode van mei tot september lekker kunnen ontspannen bij een drankje en snacks of tijdens de thema-avonden naar goede live muziek kunnen luisteren.

Staanplaatsen

De ruime staanplatsen, ideaal voor tenten, caravans en campers, zijn voorzien van een 220-volts elektriciteitsaansluiting (6 ampère) en van gezamenlijke wateraansluitingen verspreid over het terrein.