Waar zijn we

ONDA BLU RESORT

Adres: Viale Catullo, 44 – 25080 Manerba del Garda (Bs) – Italia
Telefoon: +39 0365 654004
Fax: +39 0365 554982
Email: info@residenceondablu.it

HOE BEREIKT U ONS:

  • MET DE AUTO

Het Gardameer is eenvoudig met de auto te bereiken. De snelweg A22 loopt van noord tot zuid parallel aan de oostelijke oever van het meer. Sla af bij Rovereto sud o Lago di Garda nord in de richting Torbole/Riva del Garda, en volg de weg Gardesana Occidentale SS45, richting Desenzano.

Wie vanuit het westen komt, neemt de snelweg A4 en kan afslaan bij Brescia, Sirmione en Desenzano om vervolgens Salò te volgen over de weg Gardesana Occidentale SS45 bis.

Het Gardameer is vanuit iedere stad gemakkelijk per trein te bereiken Als u uit het noorden komt, is het eindstation Rovereto, als u uit het zuiden komt zijn de eindstations Brescia of Desenzano.
Dichtstbijzijnde treinstation: Desenzano del Garda

Alle stations hebben frequente busverbindingen met alle plaatsen van het Gardameer. Ga voor meer informatie naar de website ARRIVA en FLIXBUS.

  • MET HET VLIEGTUIG

Het Gardameer heeft een strategische ligging, het heeft een goede verbinding met de belangrijkste nationale en internationale luchthavens zoals Verona-Villafranca en Bergamo-Orio al Serio. Iets verderop liggen de luchthavens van Linate, Malpensa en Venetië.

Volg, afhankelijk vanaf de luchthaven van aankomst, de aanwijzingen van het voorafgaande punt “met de auto”.